Jonestown: Terror in the Jungle

7.3 / 10
45 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkSundance
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20182018 (Beëindigd)
Netwerk:Sundance
Jonestown: Terror in the Jungle is een Amerikaans documentaireprogramma van de zender Sundance. De serie ging in première op 17 november 2018.

Op tijd afgestemd om samen te vallen met de veertigste verjaardag van de Jonestown-massamoord in Jonestown die meer dan 900 Amerikanen heeft gedood, vertelt deze vierdelige documentaire over de transformatie van leider Jim Jones van charismatische predikant en advocaat voor burgerrechten tot narcistische demagoog die de grootste massasuiker verdedigde in de Amerikaanse geschiedenis. Het verhaal is gebaseerd op het best verkochte boek van onderzoeksjournalist Jeff Guinn en bevat archiefmateriaal - inclusief geheime FBI- en CIA-opnamen, niet-vrijgegeven foto's, persoonlijke brieven en eerder geclassificeerde documenten - evenals nieuwe interviews met overlevenden en Jones-gezinsleden die nog niet eerder op het album hebben gesproken.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Jonestown: Terror in the Jungle.
Jonestown: Terror in the Jungle