Joling en Gordon over de vloer

7.8 / 10
43 min
Komedie, Reality
Volg deze serie
7.8 / 10
3seizoenen/24afleveringen/2005 - 2007 
NetwerkRTL 4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min20052007 (Beëindigd)
Genres:KomedieReality
Netwerk:RTL 4
Joling en Gordon over de vloer is een Nederlandse comedyserie van de zender RTL. De serie ging in premiere op 16 augustus 2005.

Gerard Joling en Gordon draaiden iedere week drie dagen (in seizoen 3 twee dagen) mee in een gezin, vereniging of bedrijf. Het zijn plekken die totaal verschillen van hun dagelijks leven. Van tevoren wisten de twee "diva's" niet waar ze heen gingen.
Veelgehoorde uitspraken zijn: Ik heb er geen kracht meer voor, Ik heb er zo geen zin in, Ik ben gebroken, Ik kan niet meer, Met gierende banden, Ik hou er toch zo van, Draak, Graftak, Zonder gene, Gaat het schat?, Het is echt niet te geloven, Waar zijn we nou weer in terecht gekomen? en We moeten er van af die het tweetal uitspreekt wanneer ze bezig zijn met hun opgelegde taken. Regelmatig verzuimen ze de opgelegde taken uit te voeren.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 2
0 / 7
Seizoen 3
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Joling en Gordon over de vloer.