Johnny Into The Wild

8,0 / 10
45 min
Reality
Volg deze serie
8,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkRTL 4
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20172017 (Beëindigd)
Genres:Reality
Netwerk:RTL 4
Johnny Into The Wild is een Nederlandse realityserie van de zender RTL 4. De serie ging in première op 4 september 2017.

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra's leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in "Johnny Into The Wild" zes van deze unieke stammen.

Iedere stam bezoekt hij met één of meerdere bekende gasten, met als grote vraag; kunnen zij dit leven aan? De tocht leidt langs adembenemende, maar ook onbegaanbare landschappen: van de Haaps in Bhutan tot de Bosjesmannen in Namibië. Van de Kazachen in Mongolië tot de Xavante in Brazilië. Maar ook de Huaorani in Ecuador en de Samburu in Kenia worden bezocht. Door actief deel te nemen aan hun tradities en rituelen ondervinden Johnny en zijn gasten hoe primitief en uniek deze volken nog leven. Het resultaat: prachtige, rauwe beelden en openhartige gesprekken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Johnny Into The Wild.

Vergelijkbare series