Jericho

7.7 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 2, Aflevering 2

Condor

President Tomarchio brengt een blitzbezoek aan Jericho, in de hoop om overal genoeg steun te krijgen voor zijn Geallieerde Staten van Amerika. Hij stelt burgemeester Gray voor om deel te nemen aan de commissie die een nieuwe grondwet moet schrijven. Eric (Kenneth Mitchell) verwijt Gray dat hij te weinig pertinent durft zijn tegenover het nieuwe bestuur. Gray belooft echter dat hij de nodige kritische vragen zal stellen als het moment daar is, en hij vraagt Eric om burgemeester ad interim te worden tijdens zijn afwezigheid. Hawkins laat Darcy een afleidingsmanoeuvre uitvoeren terwijl hij de computers van de administratie doorzoekt. Dankzij Chavez geraakt hij aan de paswoorden van de bestanden, en komt zo te weten dat de splijtstof uit de kernbommen niet uit Noord-Korea, maar uit de voormalige Sovjet-Unie komt. Hij neemt Jake in vertrouwen, maar wanneer die een journalist op de hoogte tracht te brengen, wordt die laatste vermoord. Er is overigens nog wel meer niet zuiver op de graat met de nieuwe administratie, want in de nieuwe, vers gedrukte geschiedenisboeken staat een wel héél apart gekleurde interpretatie van de naoorlogse geschiedenis van Amerika. Met hun huwelijk in het vooruitzicht laat Staney onderzoeken of Mimi nog ergens levende verwanten heeft.
Gastrollen:
Chris KramerKyle BornheimerElizabeth Pan PanJ. Carlos RagasGeorge NewbernJim DevotiLance GuestMac BrandtDaniel BenzaliAbigail Marlowe
Auteur:
Regisseur:
Chris Leitch
Uitgezonden op:
19 februari 2008, 22:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst