Jericho

7.7 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 6

9:02

De inwoners van Jericho hebben gezien hoe de Verenigde Staten raketten hebben gelanceerd tégen de vijand. Het antwoord komt er snel en om 9:02 exact vernielt een EMP-wapen elk elektronisch circuit in de stad. Dat betekent een serieuze tegenslag voor het leven in Jericho. Een groep paardendieven onder leiding van Mitchell Cafferty besteelt uitgerekend de stallen van de familie Green en haalt zich daarmee de woede van Jake op de hals wiens moeder omver werd geduwd. Jake speelt de eenzame ridder en gaat helemaal op zijn eentje Mitchell arresteren. Wanneer Stanley's gewassen dreigen ten onder te gaan, gaat hij bij Gracie om pesticide. Die wil ze hem enkel verkopen in ruil voor 1/2 van de winst, wat schrikbarend hoog is. Wanneer de pesticide uiteindelijk gestolen wordt, is Stanley natuurlijk verdachte nummer één, maar hij is onschuldig, zo blijkt. Gracie ziet uiteindelijk haar fouten in en ze mobiliseert Jericho om Stanley te helpen bij zijn oogst.
Gastrollen:
Alicia Coppola(Mimi Clark), Clare Carey(Mary Bailey), Richard Speight Jr.(Bill), Darby Stanchfield(April Green), Beth GrantCandace BaileyJazz RaycoleShiloh FernandezClayne Crawford
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
25 oktober 2006, 00:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst