Jericho

7.7 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 19

Casus Belli

De manschappen uit New Bern komen onverwacht terug met vier van de windmolens. Ze beweren dat Eric er vandoor is gegaan na wat er met April is gebeurd. Jake kan die verklaring echter moeilijk slikken en samen met Robert trekt hij naar New Bern om zich van de toestand te vergewissen. De hongersnood heeft er veel erger toegeslagen dan in Jericho en burgemeester Constantino, is bezig de bevolking van New Bern tegen die van Jericho in het harnas te jagen. Achter de rug van burgemeester Gray probeert hij een contract te sluiten met Skylar, die na het wegvallen van haar ouders officieel 51 % van de zoutmijn in handen heeft,en bereid is om over lijken te gaan om haar bezit te verzilveren. Ook bij Johnston en Gail zit het er overigens dik tegen nu Johnston toenadering zoekt tot Mary. Stanley merkt bij zijn thuiskomst dat de ietwat simpele Sean Henthrone bij zijn zuster is ingetrokken.
Gastrollen:
Ned BellamyChet GrissomDustin SeaveyDavid MeunierClare CareyTimothy OmundsonJeff PariseBob StephensonCandace BaileyChad Christopher TuckerRonnie Steadman
Auteur:
Regisseur:
Steven DePaul
Uitgezonden op:
18 april 2007, 00:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst