Jericho

7.7 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 17

One Man's Terrorist

Het voedseltekort dwingt burgemeester Gray tot het nemen van een zeer omstreden beslissing: alle vluchtelingen vliegen zonder pardon de stad uit. Wanneer ze zich in de opvangzaal van de stad hebben verschanst, worden ze met traangas uitgerookt. Roger heeft zijn lot echter aan dat van de vluchtelingen verbonden en hij probeert Gray met een pistool tegen zijn voorhoofd te dwingen om de beslissing in te trekken. Robert doet uitschijnen dat hij zijn "pakje" wil verkopen aan de opdrachtgevers van Sarah, maar hij wil ze eigenlijk alleen maar lokaliseren en uitvissen wie het brein achter de operatie is. Dale krijgt te maken met een wanbetaler en samen met Skylar gaat hij zijn schuld innen.
Gastrollen:
Dan SachoffAdam DonshikRon BottittaErica TazelJosh WheelerDaniel BenzaliNed SchmidtkeJeff PariseWarren SweeneyBob StephensonMia FordRyan TuttonCandace Bailey
Auteur:
Regisseur:
Christine Moore
Uitgezonden op:
4 april 2007, 00:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst