Jericho

7.7 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 13

Black Jack

Roger Hammond is teruggekeerd uit de dood en heeft wekenlang langs vluchtelingenkampen gereisd. Wanneer blijkt dat met een strenge winter voor de deur de voorraad benzine in Jericho nog maar toereikend is voor twee weken, stelt Heather voor om een windmolen te bouwen. De nodige onderdelen kunnen ze, zo suggereert Roger, wellicht vinden op de markt van Black Jack Fairgrounds waar een militie probeert om de principes van de vrije markteconomie in ere te herstellen. Jack, Heather, Johnston en Dale reizen af om er zaken te doen, maar de prijzen staan er erg onder druk onder invloed van de oorlog, maar alles is er tegenwoordig te koop... zelfs menselijke waardigheid. Ze vernemen er ook dat er zes politici het presidentschap van de Verenigde Staten hebben opgeëist en klaar staan om Amerika in een burgeroorlog te storten. Tussen de groep vluchtelingen bevindt zich Roberts ex-collega Sarah Mason met wie Robert duidelijk een relatie achter de rug heeft. Of ze werkelijk daar is om Robert te helpen bij zijn taak als geheim agent is niet helemaal duidelijk.
Gastrollen:
Dan SachoffChristopher DargaDustin SeaveyChristopher WeihlMichael RubenstoneDavid MeunierDennis W. HallJohn DiehlTim Sitarz
Auteur:
Regisseur:
Helen Shaver
Uitgezonden op:
28 februari 2007, 00:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst