Jeffrey Epstein: Filthy Rich

7.2 / 10
58 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:58 min20202020 (Beëindigd)
Netwerk:Netflix
Jeffrey Epstein: Filthy Rich is een Amerikaanse documentaire te zien bij Netflix. De serie ging in première op 27 mei 2020.

De serie onthult een gruwelijk verhaal over meedogenloze manipulatie en sekshandel. De overlevenden van Epstein fungeren als de vooraanstaande stemmen van de serie en leveren krachtige getuigenissen over hun ervaringen en inspiratie in hun veerkracht.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Jeffrey Epstein: Filthy Rich.

Populaire reacties (1)

avatar seriefanconny
9
31 Mei 2020
Ik heb met verbazing gekeken. Ik ving af en toe wat op in het nieuws maar heb blijkbaar niet alles meegekregen. Deze documentaire geeft een goed compleet beeld door de jaren heen. Vooral de slachtoffers die wel naar voren zijn gestapt in zo'n zware moeilijke situatie, komen respectvol aan het woord. Er blijven vraagtekens. Wat is gerechtigheid bij zo 'n abrupt eind van de 'hoofdrolspeler'. De serie zit goed in elkaar. Schuift telkens door de jaren heen. Indrukwekkend hoe zo'n rijke man invloed had op vele mensen...
Jeffrey Epstein: Filthy Rich