Jayce and the Wheeled Warriors

7.7 / 10
25 min
Actie, Sciencefiction, Avontuur, Animatie
Volg deze serie
7.7 / 10
1seizoenen/65afleveringen/1985 - 1986 
NetwerkSyndicated
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min19851986 (Beëindigd)
Netwerk:Syndicated
Jayce and the Wheeled Warriors is een Amerikaanse animatieserie van de zender Syndicated. De serie ging in première op 16 september 1985.

Audric is een wetenschapper die werkt aan een plant die kan groeien in elke omgeving, hij hoopt, dat hij daardoor kan zorgen voor voedsel en een einde aan de honger. Tijdens zijn experiment zorgt een straling ervoor dat de planten kunnen muteren in Saw Boss en de Monster Minds. De Monster Minds kunnen transformeren in voertuigen en reizen via de wortels tussen planeten. Met Saw Boss als leider, zijn ze op weg om de melkweg te veroveren. Audric creëert een magische wortel die hen kan stoppen, maar de twee helften van de wortel worden tijdens een Monster Minds aanval gescheiden. Audric ontsnapt met de ene helft, de andere gaat met zijn zoon, Jayce. Jayce en de andere leden van de Lightning League gaan op zoek naar Audric...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 65

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Jayce and the Wheeled Warriors.