Jane the Virgin

8.2 / 10
43 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Jane the Virgin gaat eindigen met 99 afleveringen

Eén gehad, nog zeventien te gaan, meldt hoofdrolspeler Gina Rodriguez van Jane the Virgin op Instagram.

Dat bericht houdt in dat het allerlaatste vijfde seizoen, al aangekondigd in maart achttien afleveringen gaat krijgen. En dat houdt weer in dat de serie Jane the Virgin in totaal 99 afleveringen gaat krijgen.

De dramedy is op 13 oktober 2014 in première gegaan bij The CW en vertelt het verhaal van Jane Villanueva die door kunstmatige inseminatie zwanger wordt. Actrice Rodriguez heeft naast een hoofdrol ook nog de eerste aflevering van het vijfde seizoen geregisseerd. Ze vertelde op Instagram: “Janes reis zal nooit ophouden met de prachtige vriendschappen de serie ons heeft gegeven.”

Het allerlaatste seizoen zal in 2019 te zien zijn, een exacte datum is nog niet gegeven.
Vorige aflevering
Chapter One Hundred
05x19
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Nederland behoort tot de eerste landen waar Disney+ beschikbaar komt.
Vandaag, 16:00
De BBC heeft de serie SAS: Rogue Heroes besteld. Steven Knight (Peaky Blinders) gaat de serie maken, die is gebaseerd op het boek Dirty Pretty Things van Ben Macintyre.
Vandaag, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
Kevin Smith verraste het publiek op de jaarlijkse Power-Con-conventie van zondag met de aankondiging van een nieuwe He-Man-serie voor Netflix.
Vandaag, 10:00
The Crown, Game of Thrones, Peaky Blinders, antwoord van een prijsvraag, de Teen Choice Awards, nieuwe series, casting nieuws en trailers: allemaal nieuws en meer dat afgelopen week uitkwam. Kijk na wat je hebt gemist hieronder.
Vandaag, 09:00
De nieuwe komedieserie Mrs. Fletcher van HBO zal in oktober in première gaan.
Gisteren, 14:00