Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Jane the Virgin verschijnt eind september op Netflix

Jane the Virgin komt nu ook op Netflix ten einde. Het laatste seizoen van de Amerikaanse dramedy verschijnt eind september bij de streamingdienst.

Jane the Virgin is in 2019 al geëindigd bij The CW. Het einde van de serie werd in 2018 al aangekondigd. In totaal zijn er 99 afleveringen van de serie gemaakt, de laatste afleveringen zullen vanaf 27 september te zien zijn op Netflix. Op die datum verschijnt namelijk het vijfde en laatste seizoen van de dramedy serie.

Jane the Virgin ging in 2014 in première bij The CW en vertelt het verhaal van Jane Villanueva (Gina Rodriguez, Diary of a Future President) die door kunstmatige inseminatie zwanger wordt. Het leek er op dat Jane the Virgin nog terug zou keren als spin-off. The CW kondigde in 2019 namelijk een spin-off van de serie aan, maar datzelfde jaar werd nog bekend dat de spin-off niet doorging bij The CW.

Video on youtube


Vorig jaar verlengde The CW het contract met Netflix niet, dat betekende niet dat Jane the Virgin en andere The CW series van Netflix zouden verdwijnen. De series bleven beschikbaar en er zouden ook nog nieuwe afleveringen beschikbaar komen. Geluk voor fans van Jane the Virgin met een Netflix abonnement, die nu kunnen genieten van het laatste seizoen bij de streamingdienst.
Vorige aflevering
Chapter One Hundred
Chapter One Hundred
05x19
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Jane the Virgin