Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jane the Virgin krijgt een spin-off

Nu de serie Jane the Virgin van The CW over enige tijd na het vijfde seizoen ten einde komt, werken bedenker Jennie Snyder Urman en hoofdrolspeelster Gina Rodriguez aan een spin-off.

Volgens The Hollywood Reporter keert Rodriguez in de nieuwe serie niet terug als Jane Villanueva, maar wordt de spin-off gebaseerd op een verhaallijn in Jane the Virgin. Het zou daarbij niet gaan om een nieuwe serie rond één van de bekende personages.

Jane the Virgin, over een jonge vrouw die maagd wil blijven tot haar huwelijk maar per abuis geïnsemineerd wordt, ging in 2014 van start. Rodriguez won in 2015 een Golden Globe voor haar rol als Jane. Eerder dit jaar maakte de actrice bekend dat het komende seizoen het laatste zou zijn. Het vijfde seizoen zal nog achttien afleveringen omvatten en er is nog geen startdatum bekend.

Jane the Virgin is in Nederland te volgen bij Netflix.

Video on youtube
Vorige aflevering
Chapter One Hundred
Chapter One Hundred
05x19
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
04 dec 2018 16:26 - 04 dec 2018 16:26
Whaha ja, goede keuze. /NOT.
Dit programma heeft al enorm lage kijkcijfers.. The CW gaat dat risico echt niet nemen door een spin-off te gaan uitzenden.

Vroegâh deden ze het nog goed met de supernatuurlijke series. De series, op de bekende The Vampire Diaries, Supernatural, The Flash en Arrow na, scoren allen stuk voor stuk slecht.
Reageer
Jane the Virgin