Jan versus Geraldine

7.7 / 10
45 min
Spelprogramma
Volg deze serie
7.7 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkBNN
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20162016 (Beëindigd)
Netwerk:BNN
Jan versus Geraldine is een Nederlandse spelprogrammaserie van de zender BNN. De serie ging in première op 1 februari 2016.

Een levend bordspel spelen met Kaapstad als speelveld, de Pantsula dansen op een internationaal dansfeest midden in de Townships, in een 4x4 jeep zoveel mogelijk dieren redden van stropers en zonder perslucht gekielhaald worden onder een groot piratenschip door. In het nieuwe seizoen van Versus nemen de bloedfanatieke BNN-presentatoren Jan Versteegh en Geraldine Kemper het tegen elkaar op in het prachtige Zuid-Afrika. Nooit eerder was een duo zo aan elkaar gewaagd. Er waren tranen, er was woede, angsten werden overwonnen en er werd vals gespeeld om sommige opdrachten te winnen. Maar gelukkig is er ook veel gelachen en zijn ze nog steeds dol op elkaar! Wie zet Versus 2016 op zijn of haar naam? Het belooft een verhitte strijd te worden, want beiden zijn niet van plan te verliezen.

Jan en Geraldine rennen, vliegen, racen en voeren ongelofelijke stunts uit, maar vooral hun creatieve geest is belangrijk om kans te maken dit Versus seizoen op hun eigen naam te zetten.

Jan: ‘Versus is een spel dat in je hoofd gaat zitten. Wat de opdracht ook is, je moet en zal winnen! Dat was, gezien de uitdagende opdrachten en door mijn bloedfanatieke tegenstander, iedere keer een pittige opgave. Maar geen zorgen El Blonde Opponente en ik, we vinden elkaar nog steeds lief.’

Geraldine: ‘Versus is één van mijn meest favoriete programma’s om te maken. En dit keer in Afrika! Wat is dat een prachtig land en tegelijkertijd een te gekke plek om de strijd aan te gaan met Jan. Het is voor mij de tweede keer dat ik dit programma maak. En ditmaal was het extra leuk omdat Jan naast een super collega ook een hele goede vriend is.'
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Jan versus Geraldine .

Vergelijkbare series