Invisible Killers

-
45 min
Documentaire
Volg deze serie
1seizoenen/3afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkNine Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20182018 (Beëindigd)
Netwerk:Nine Network
Invisible Killers is een Australische documentaire van de zender Nine Network. De serie ging in première op 29 maart 2018.

INVISIBLE KILLERS, een driedelige documentairereeks, bekijkt hoe virussen onze gezondheid en geschiedenis hebben gevormd, de biologische en sociale impact die ze hebben op onze mondiale samenleving en de ongelooflijke wetenschap die is ontstaan ​​om ze te bestrijden. Elk van de afleveringen zal zich richten op een individueel virus, waarbij we terugreiken om de geschiedenis van dat virus te vertellen, en nauwkeurig kijken naar de stand van het onderzoek en de technologie rond de ziekte van vandaag. Influenza, pokken en ebola behoren tot de drie meest dodelijke virussen ooit de mensheid hebben geplaagd. Elk heeft een verwoestend grote tol geëist van de menselijke bevolking. Pokken hebben meer mensen gedood dan alle oorlogen in de menselijke geschiedenis, en we zijn slechts één reageerbuis verwijderd van biomedische oorlogsvoering. De griep verspreidt zich elk jaar als een lopend vuurtje over de hele wereld en doodt zowel jong als oud, en ebola schokt en beangstigt de wereld elke keer dat het opduikt.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Invisible Killers.