Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Cross-over voor Anne Rice's Interview with the Vampire en Mayfair Witches

Cross-over voor Anne Rice's Interview with the Vampire en Mayfair Witches

Het Anne Rice Cinematic Universe is in volle gang bij AMC met Interview with the Vampire en Mayfair Witches. Nu zijn er plannen voor een cross-over met de twee series.
Mark Johnson, uitvoerend producent van beide series, zei tijdens AMC's TCA perstour dat er "lopende gesprekken" zijn over een cross-over. "Je zult veel verbindingen zien, zowel qua personages als qua geografie... Ik denk bijna als Easter Eggs. We willen de werelden op een zinvolle manier met elkaar verbinden. Natuurlijk zijn ze aan de ene kant volledig gescheiden, maar thematisch en in termen van hoe Anne Rice omgaat met karakter, willen we een manier vinden om dat door de verschillende series heen te laten vloeien."

Johnson onthulde ook dat er één personage is dat in beide shows voorkomt, een 'Easter egg' dat "op een vreemde manier aansluit".

Interview with the Vampire ging op 2 oktober 2022 van start en werd vóór de première al verlengd voor een tweede seizoen. Anne Rice's Mayfair Witches (foto) ging in première op 8 januari.

Anne Rice's Mayfair Witches

Interview with the Vampire is een hedendaagse bewerking van Rice's gotische roman die het verhaal volgt van Louis de Pointe du Lac (Jacob Anderson), Lestat de Lioncourt (Sam Reid) en Claudia (Bailey Bass) over liefde en onsterfelijkheid, zoals verteld aan journalist Daniel Molloy (Eric Bogosian).

Rice, Johnson, showrunner Rolin Jones, Christopher Rice en Alan Taylor voeren de regie.

De achtdelige serie Anne Rice's Mayfair Witches, gebaseerd op de boekentrilogie van Rice, draait om een intuïtieve jonge neurochirurg, Rowan Fielding, gespeeld door Alexandra Daddario, die ontdekt dat ze de onwaarschijnlijke erfgename is van een heksenfamilie. Terwijl ze worstelt met haar nieuwe krachten, moet ze het hoofd bieden aan een sinistere aanwezigheid die haar familie al generaties lang achtervolgt.

Ook Jack Huston, Tongayi Chirisa en Harry Hamlin spelen mee.

De serie wordt geproduceerd door AMC Studios en uitgevoerd door showrunner Esta Spalding, Johnson, Michelle Ashford, Michael Uppendahl en Jeff Freilich.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten