IJsmeesters: een koud kunstje

6.4 / 10
45 min
Competitie-programma
Volg deze serie
6.4 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2021 - heden
NetwerkSBS 6
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2021 - heden
Netwerk:SBS 6
IJsmeesters: een koud kunstje is een Nederlands competitieprogramma van de zender SBS 6. De serie ging in première op 12 februari 2021.

Eenvoudig wordt het de deelnemers niet gemaakt. De lat ligt hoog, evenals de tijdsdruk waarmee de kunstenaars te maken krijgen. Aan hen de schone taak om de jury te laten smelten voor hun ijssculpturen. De tweekoppige professionele jury bestaat uit Alec Messchaert, organisator van grootschalige ijssculpturenfestivals in Nederland en daarbuiten, en Anique Kuizenga, artistiek leider van het jaarlijkse IJsbeeldenfestival in Zwolle. Zij worden iedere aflevering bijgestaan door een gastjurylid in de persoon van een BN’er met kennis van en ervaring met het thema.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie IJsmeesters: een koud kunstje.

Nieuws (1)

Ook in de week van 1 tot en met 7 februari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 05 van 2021.
ma 8 februari

Vergelijkbare series