I Know My First Name Is Steven

3,0 / 10
65 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
3,0 / 10
1seizoenen/2afleveringen/1989 - 1989 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:65 min19891989 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:NBC
I Know My First Name Is Steven is een Amerikaanse miniserie van de zender NBC. De serie ging in première op 22 mei 1989.

Dit is het waargebeurde verhaal van een verloren en gevonden jongetje. En van de verschrikkingen die er tussendoor zijn gebeurd. De zevenjarige Steven Stayner werd op weg naar huis van school meegenomen door een gedegenereerde die de jongen ervan overtuigde dat zijn ouders hem in de steek hadden gelaten. Onderworpen aan jarenlange leugens en seksueel misbruik, werd Steven verdoofd door onderwerping. Toen Steven 14 was, bracht zijn ontvoerder de vijfjarige Timmy naar huis - en Steven vond de moed om te ontsnappen met het kind, wiens tragische toekomst hij maar al te goed kon voorzien. Kon hij zijn echte familie vinden? En als hij dat deed, zouden ze dan ooit weer een gezin kunnen zijn? Ik weet dat mijn voornaam is dat Steven je hart zal breken en het dan zal genezen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie I Know My First Name Is Steven.

Vergelijkbare series

I Know My First Name Is Steven