Hudson & Rex

7.7 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Hudson & Rex binnenkort te zien op Videoland

Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.

Hudson & Rex is gebaseerd op de Italiaans-Oostenrijkse serie Inspector Rex uit 1994. Vanaf 30 juli is naast het eerste seizoen, ook het tweede seizoen van de Canadese serie te zien op Videoland. Er is al een derde seizoen van Hudson & Rex besteld. De opnames stonden op de planning voor deze maand, maar vanwege het coronavirus is het nog niet bekend of dit wel door kan gaan.

In Hudson & Rex werkt rechercheur Charlie Hudson (John Reardon, Arctic Air) samen met Rex, een voormalige K9-Duitse herder, wiens verhoogde zintuigen Charlie helpen bij het opsporen van zijn verdachten. Samen onderzoeken ze raadselachtige misdaden, van een ontvoering tot een moord of kunstdiefstal.


Hudson & Rex
Vorige aflevering
In a Family Way
In a Family Way
02x19
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Vandaag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Vandaag, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Vandaag, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Vandaag, 09:00
1