Hockeyvaders

7.1 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2023 - heden
NetwerkVideoland
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2023 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Videoland
Hockeyvaders is een Nederlandse dramaserie te zien bij Videoland. De serie ging in première op 17 maart 2023.

‘Hockeyvaders’ vertelt het verhaal over een ogenschijnlijk chic hockeymilieu waarin drie hockeyvaders van middelbare leeftijd een wanhopig gevecht tegen de tijd voeren. De opwindende, veelbelovende levensfase waarin hun opgroeiende kinderen zich bevinden, maakt bij de drie vrienden een meedogenloze midlifecrisis los. De kijker wordt meegenomen in de hockeywereld die ondanks vastgeroeste machtsverhoudingen opgeschud wordt door de nieuwe generatie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Hockeyvaders.

Populaire reacties (4)

avatar Philiomilio
3
18 apr 2023
Clowns en clichés. Stereotypen en slechte grappen, Klein lichtpuntje was Tijn Doctor als JP. Speelde zijn rol met overtuiging en niet over de top. De rest van de cast wekte geen sympathie op maar plaatsvervangende schaamte. Na de laatste aflevering gezien te hebben vermoed ik dat er een vervolg komt. Zonde van de tijd, het geld en de energie.
avatar seriefanconny
6.1
18 maa 2023
Eerste aflevering gekeken nieuwe tvserie op Videoland. Geen scherpe grappen, had ik wel verwacht. Nergens echt grappig. Actuele thema's dat wel. Dramaserie. Wordt vast beter. Blik vol bekende acteurs. Boeiend genoeg om te blijven kijken. Remco speelt helaas de rol iets te veel over de top als vader die te veel van bier houdt.

Vergelijkbare series

Hockeyvaders