Hitori no Shita: The Outcast

7.8 / 10
25 min
Actie, Animatie
Volg deze serie
7.8 / 10
5seizoenen/68afleveringen/2016 - heden
NetwerkBilibili
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2016 - heden
Genres:ActieAnimatie
Netwerk:Bilibili
Hitori no Shita: The Outcast is een Chinese animatieserie van de zender bilibili. De serie ging in première op 9 juli 2016.

Chou Soran was een normale student, totdat hij verstrikt raakte in een vreselijk incident in een klein dorp, toen hij het graf van zijn grootvader bezocht en vervolgens door officier Song vertelde dat hij een meisje had ontmoet die zei dat zij de andere dochter van zijn vader was. Terwijl hij door het kerkhof loopt, wordt Soran door zombies aangevallen totdat een mysterieus meisje met een mes en een vleesmes hem plotseling redt. Nadat hij opnieuw het meisje van Soran tegenkwam veranderde het plotseling, hij was toen gedwongen om zich bij het gezelschap van Houhou aan te sluiten en veel clan is achter hem aan gegaan en beweert dat hij de erfgenaam is van Ketaigen-stijl, een kracht die waarschijnlijk door zijn overleden grootvader werd gebruikt maar Soran heeft geen idee over wat er met hen aan de hand is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 24
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 12
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 12
Seizoen 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Hitori no Shita: The Outcast.
Hitori no Shita: The Outcast