History of the World, Part II

5.9 / 10
45 min
Historie, Sketch
Volg deze serie
Bekijk trailer
5.9 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2023 - 2023 
NetwerkHulu
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20232023 (Beëindigd)
Genres:HistorieSketch
Netwerk:Hulu
History of the World, Part II is een Amerikaanse sketchprogramma te zien bij Hulu. De serie ging in première op 6 maart 2023.

Anthologieserie die elke aflevering een ander tijdperk behandelt, op dezelfde manier als diens voorganger 'History of the World, Part I' vier decennia eerder. Elk tijdperk wordt behandeld middels een divers aantal sketches, die de kijker tezamen door verschillende perioden van de menselijke geschiedenis voert. Niet alleen onze eigen geschiedenis wordt zo geparodieerd, maar ook de verscheidene historisch-epische films die Hollywood door de jaren heen geproduceerd heeft. Zo zijn er sketches waarin de paus en andere uit de hoge rangen van de Katholieke Kerk samenzweren teneinde op ware 'marketing'-wijze Jezus Christus voortaan als een witte man in plaats van een zwarte te portretteren, en Marco Polo aan mensen uitlegt hoe de sport waterpolo naar hem vernoemd is.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie History of the World, Part II.
History of the World, Part II