Helden van de Wildernis

7.8 / 10
45 min
Documentaire
Volg deze serie
7.8 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2017 - heden
NetwerkAVROTROS
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2017 - heden
Netwerk:AVROTROS
Helden van de Wildernis is een Nederlandse documentaireserie van de zender AVROTROS. De serie ging in première op 30 maart 2017.

In de serie Helden van de Wildernis reist Art Rooijakkers naar wondermooie natuurgebieden over de hele wereld. Hij bezoekt natuurbeschermers die huis en haard hebben achtergelaten om in afgelegen gebieden te gaan wonen uit liefde voor de wildernis. Tijdens zijn reizen komt Art in contact met traditionele culturen die vaak even bedreigd zijn als het dierenrijk zelf. Hij ontmoet er de mensen die hun hele leven lang zoeken naar een oplossing voor het groeiende conflict tussen mens en dier. De lijst van bedreigde, en zelfs uitgestorven diersoorten wordt elk jaar langer. De nood aan helden is groter dan ooit. Helden van de Wildernis is een reeks van urgente verhalen over de toekomst van het leven op onze planeet. Helden van de Wildernis is een ode aan de pracht van de natuur en aan de passionele inzet van mensen die hun leven wijden om haar te beschermen
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Helden van de Wildernis.

Vergelijkbare series