Heer & Meester

7.6 / 10
50 min
Drama, Mysterie, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_anonymous
-
04 apr 2017 20:52 -
MAX heeft via Twitter bekend gemaakt dat de serie in 2018 terug komt met een laatste seizoen.
Reageer
avatar_anonymous
-
09 apr 2014 23:52 - 22 sep 2021 04:48
Bij voorbaat ben ik al ziek van de serie keuzes van de omroepen niet of wel commercieel.
De Nederlandstalige series zijn vernederlandste kopieën van Amerikaanse (merendeels) , Britse, Franse enz series met uiteraard allemaal dezelfde goede tijden en andere oubollige film acteurs, en ook na het zien van deze serie weer meer van het zelfde.

Bedenk zelf eens iets nieuws, er zij onderwerpen te over als blijft het vertalen en aan Nederland aanpassen van scripts natuurlijk een stuk goedkoper.
Ook Amerikaanse films enz hebben zo hun problemen, neem nu de Hobbit (zeer beroemd en goed bekeken serie films ;-))) Het slaat werkelijk nergens op als je het boek de Hobbit van Tolkien hebt gelezen en geprobeerd hebt de talen te leren die erin staan beschreven en waarvan je voor het begrip van het boek zeker een deel moet leren. Dan nog alle kaarten die er in het boek staan met welk land of volk waar woont enz. Toen het bekendste boek van Anne de Vries, Bartje, welke verscheen in 1935 werd verfilmd als een serie, ja dat was een Nederlandse serie, maar ook de Baantjer boeken zo schitterend verfilmd met Piet Römer in de hoofdrol.
Nu zijn in bijna alle Nederlandse series geen hoofdrol maar meer hoofddrollen te zien die voor een zak geld een nooit kloppend personage neerzetten en dat begint al bij de jeugdseries.
En om dan nu in 1014 series te herhalen die al bijna 40 jaar geleden zijn gemaakt nee sorry.
Als je terug gaat in de tijd toen de artiesten nog nar of joker waren dan was 99% van de artiesten allang een kopje kleiner gemaakt om de simpele reden dat zij niet doen wat er van hen word verwacht namelijk de kijker (in het geval van de koning) veraangenamen met een lach en een traan ofwel het amuseren van de kijker.
Onder de artiesten vallen overigens ook de omroepen en theaters enz, het product moet ter lering en vermaak zijn zo niet dan maak je er kachelhout van, en ik zeg je met mij ruim zestig levensjaren er is veel kachelhout waar het volk mee word vermaakt, zoveel zelfs dat heel Nederland zonder gebruik van gas of olie wel 1000 '62-'63 winters lang zichzelf warm kan stoken van al dat kachelhout dus.
Dus verzin iets nieuws of zoals de koning zij in de de jaren 1200 na christus deed met niet of slecht amuserende jokers enz, de kop eraf ofwel slecht artiesten mogen gaan schoffelen bij Liander of welk gemeente onderhoudsdienst dan ook.
Het bestaansrecht van 99% van de Nederlandse omroepen is 0.0 en kan zo de vuilnisbelt op.
Reageer
avatar_mvdl85
8
18 jan 2014 11:59 -
10 afleveringen
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Avatar anonymous
02x10
anonymous
25 apr 15:39
Titel van aflevering is "Oog om oog"
Avatar anonymous
02x09
anonymous
25 apr 15:39
Titel van aflevering is "Haute cuisine"
Heer & Meester