Headspace Guide to Meditation

8.7 / 10
20 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.7 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2021 - 2021 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:20 min20212021 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Netflix
Headspace Guide to Meditation is een Amerikaanse animatieserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 1 januari 2021.

De serie laat zien hoe meditatie kan helpen in je dagelijkse leven. Van het aanpakken van stress tot het omarmen van dankbaarheid, elke aflevering leert eerst de basisprincipes en technieken van de oefening en wordt vervolgens afgesloten met een geleide meditatie. Druk op play, sluit je ogen en ontdek de vele voordelen van meditatie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Headspace Guide to Meditation.

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
28 dec 2020
7
In januari 2021 staan er veel nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
31 dec 2020
10
Ook voor de maand januari hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
30 dec 2020
3

Vergelijkbare series