Grown-ish

7,0 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Grown-ish krijgt vierde seizoen bij Freeform

Grown-ish is een Amerikaanse komedieserie van de zender Freeform. Sinds 16 januari wordt het derde seizoen uitgezonden.

Grown-ish is de spin-off van de komedie Black-ish. De komedieserie Grown-ish volgt Zoey (Yara Shahidi), de oudste dochter van de Johnsons, als zij naar de universiteit gaat en er achter komt dat niet alles gaat zoals zij het wil nu ze het ouderlijk nest heeft verlaten. In seizoen drie gaan Zoey en haar vriendinnen verhuizen naar een huis buiten de campus. Ze realiseren zich al snel dat ze zich hebben vergist in de desillusie van volwassenheid, met echte problemen zoals studieleningen, een lastig evenwicht tussen leven en studie en ook nog relatieproblemen.Freeform heeft nu al besloten dat Grown-ish een vierde seizoen krijgt. Naast Yara Shahidi spelen Trevor Jackson, Francia Raisa, Emily Arlook, Jordan Buhat, Chloe Bailey, Halle Bailey, Luka Sabbat en Diggy Simmons rollen in de serie. De serie wordt geproduceerd door ABC Signature Studios, een onderdeel van Disney Television Studios. Grown-ish is de meest populaire serie van Freeform in de doelgroep vrouwen van 12 tot 34 jaar.
Vorige aflevering
Real Life Sh*t
03x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Vandaag, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00