Grey's Anatomy

8.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Grey's Anatomy in januari terug bij Net5

De populaire medische dramaserie Grey's Anatomy van de Amerikaanse zender ABC komt in januari weer bij Net5 terug op de dinsdagavond.

Op dinsdag 7 januari 2020 om 20.30 uur start het zestiende seizoen van Grey's Anatomy bij Net5. Dat seizoen is in september 2019 van start gegaan bij ABC.

De laatste aflevering van seizoen vijftien eindigde nogal onheilspellend voor Meredith Grey (Ellen Pompeo): nadat ze had bekend schuldig te zijn aan fraude werd ze ontslagen. Daarop gaf Meredith zichzelf aan bij de politie. Wat zijn de gevolgen voor Meredith en kan ze wel weer aan de slag bij het Grey Sloan Memorial? En wat is er gebeurd met Jackson (Jesse Williams) nadat hij in de mist verdween?

Vorige aflevering
A Diagnosis
16x14
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hollywood, de tweede Netflix-serie van Ryan Murphy (American Horror Story), is een ode aan het oude Hollywood.
Vandaag, 16:00
1
Jack Cutmore-Scott speelt de hoofdrol in de pilot van Jury Duty van CBS, een komedie over een groep juryleden die het maar niet eens met elkaar worden.
Vandaag, 15:30
De Amerikaanse zender NBC gaat een pilot maken van de dramaserie La Brea. Het is een project van schrijver David Appelbaum (The Enemy Within), Keshet Studios en Universal Television.
Vandaag, 15:00
Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. Het derde seizoen gaat in maart van start.
Vandaag, 14:30
4
Netflix komt in maart met de thrillerserie Freud. Het is de eerste Oostenrijkse Netflix Original en de serie draait om de psychoanalyticus Sigmund Freud.
Vandaag, 14:00
Paradise Lost (2020) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Spectrum. De serie gaat in april van start.
Vandaag, 13:00