Grey's Anatomy

8.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Grey's Anatomy in januari terug bij Net5

De populaire medische dramaserie Grey's Anatomy van de Amerikaanse zender ABC komt in januari weer bij Net5 terug op de dinsdagavond.

Op dinsdag 7 januari 2020 om 20.30 uur start het zestiende seizoen van Grey's Anatomy bij Net5. Dat seizoen is in september 2019 van start gegaan bij ABC.

De laatste aflevering van seizoen vijftien eindigde nogal onheilspellend voor Meredith Grey (Ellen Pompeo): nadat ze had bekend schuldig te zijn aan fraude werd ze ontslagen. Daarop gaf Meredith zichzelf aan bij de politie. Wat zijn de gevolgen voor Meredith en kan ze wel weer aan de slag bij het Grey Sloan Memorial? En wat is er gebeurd met Jackson (Jesse Williams) nadat hij in de mist verdween?

Vorige aflevering
Sing It Again
16x20
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

NBC heeft bekend gemaakt wanneer het laatste seizoen van Blindspot van start gaat.
Vandaag, 11:00
FOX heeft de politiedrama met Stephen Dorff in de hoofdrol al na één seizoen gecanceld.
Vandaag, 10:00
De week van 30 maart tot en met 5 april stond weer bol van nieuws over de corona-uitbraak. Ook cast en crew van series hebben te maken met de gevolgen van de crisis. Lees hieronder het nieuws dat in deze week uitkwam.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
Afgelopen donderdag is de zestienjarige acteur Logan Williams overleden. Williams speelde onder andere in The Flash van The CW.
Gisteren, 15:00
Eind volgende maand verschijnt het tweede seizoen van Before We Die op NPO Plus. Kort daarna is het seizoen ook wekelijks te volgen op NPO 3.
Gisteren, 09:00