Gold Rush: Parker's Trail

7.8 / 10
40 min
Reality
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
7seizoenen/46afleveringen/2017 - heden
NetwerkDiscovery Channel
7x1 31 Mei 2024Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min2017 - heden
Genres:Reality
Gold Rush: Parker's Trail is een Amerikaans realityprogramma van de zender Discovery Channel. De serie ging in première op 1 april 2017.

Ondanks de opvallende mijnbouw in zijn thuisstaat Alaska, is "Gold Rush" -ster Parker Schnabel niet tevreden. Hij heeft zich altijd afgevraagd of hij in de voetsporen van zijn voorouders kon treden en het legendarische Klondike Gold Rush-pad kon volgen. Vraag me niet meer af. Ter ere van zijn familie - vooral zijn geliefde grootvader, die hem altijd inspireerde om zijn grenzen te verleggen - probeert Parker een reis na te bootsen waarbij duizenden dappere zielen eind 19e eeuw omkwamen. Als de winter nadert, begint hij aan de trektocht over de Coastal Range en baant zich een weg naar de legendarische goudvelden van de Klondike. Hij wordt vergezeld door zijn voorman, Rick Ness; wildernisgids Karla Ann, die ooit met Parker werkte als vrachtwagenchauffeur; en cameramannen James Levelle, die Parker al jaren kent.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 10
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 8
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 8
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 0
Seizoen 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Gold Rush: Parker's Trail.
Gold Rush: Parker's Trail