Goede Tijden, Slechte Tijden

7.7 / 10
25 min
Soap
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Faye Bezemer keert terug in Goede Tijden, Slechte Tijden

Actrice Faye Bezemer heeft bevestigd dat haar personage na de zomerstop van Goede Tijden, Slechte Tijden weer zal terugkeren.

In de cliffhangerweek was te zien hoe Faye's personage Lana Langeveld uit Meerdijk wilde vertrekken, omdat ze niet in de buurt van de verraderlijke Valentijn (Vincent Visser) wilde zijn. Met frisse tegenzin stemde haar moeder in met het plan haar dochter een jaar naar Berlijn te laten gaan.

7890 Faye
Faye Bezemer

Lana's vertrek had een hele praktische reden. Faye Bezemer zat in haar eindexamenjaar en de opnames van Goede Tijden, Slechte Tijden vinden maanden voor uitzending plaats. Daarom had de actrice afgelopen voorjaar alle tijd nodig om zich op de boeken te storten en werd ze tijdelijk uit de serie geschreven.

Inmiddels heeft Faye Bezemer haar VWO diploma binnen en kan ze weer acteren. Dat betekent dat Lana Langeveld binnenkort weer te zien is in het soapdorp. Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf maandag 2 september weer te zien bij RTL 4.
Vorige aflevering
Aflevering 6084
30x19
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 13:00
The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Anne with an E is een Canadese familieserie van de zender CBC die ook te zien is op Netflix. De serie ging in première in maart 2017.
Vandaag, 10:00
The 100 is een Amerikaanse sciencefictionserie van The CW. De serie ging van start in 2014 en inmiddels zijn er zes seizoenen verschenen, die hier te bekijken zijn bij Netflix.
Vandaag, 09:00