Goede Tijden, Slechte Tijden

7.8 / 10
25 min
Soap
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Faye Bezemer keert terug in Goede Tijden, Slechte Tijden

Actrice Faye Bezemer heeft bevestigd dat haar personage na de zomerstop van Goede Tijden, Slechte Tijden weer zal terugkeren.

In de cliffhangerweek was te zien hoe Faye's personage Lana Langeveld uit Meerdijk wilde vertrekken, omdat ze niet in de buurt van de verraderlijke Valentijn (Vincent Visser) wilde zijn. Met frisse tegenzin stemde haar moeder in met het plan haar dochter een jaar naar Berlijn te laten gaan.

7890 Faye
Faye Bezemer

Lana's vertrek had een hele praktische reden. Faye Bezemer zat in haar eindexamenjaar en de opnames van Goede Tijden, Slechte Tijden vinden maanden voor uitzending plaats. Daarom had de actrice afgelopen voorjaar alle tijd nodig om zich op de boeken te storten en werd ze tijdelijk uit de serie geschreven.

Inmiddels heeft Faye Bezemer haar VWO diploma binnen en kan ze weer acteren. Dat betekent dat Lana Langeveld binnenkort weer te zien is in het soapdorp. Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf maandag 2 september weer te zien bij RTL 4.
Vorige aflevering
Aflevering 6255
30x190
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1