Goede Tijden, Slechte Tijden

7.7 / 10
25 min
Soap
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Faye Bezemer keert terug in Goede Tijden, Slechte Tijden

Actrice Faye Bezemer heeft bevestigd dat haar personage na de zomerstop van Goede Tijden, Slechte Tijden weer zal terugkeren.

In de cliffhangerweek was te zien hoe Faye's personage Lana Langeveld uit Meerdijk wilde vertrekken, omdat ze niet in de buurt van de verraderlijke Valentijn (Vincent Visser) wilde zijn. Met frisse tegenzin stemde haar moeder in met het plan haar dochter een jaar naar Berlijn te laten gaan.

7890 Faye
Faye Bezemer

Lana's vertrek had een hele praktische reden. Faye Bezemer zat in haar eindexamenjaar en de opnames van Goede Tijden, Slechte Tijden vinden maanden voor uitzending plaats. Daarom had de actrice afgelopen voorjaar alle tijd nodig om zich op de boeken te storten en werd ze tijdelijk uit de serie geschreven.

Inmiddels heeft Faye Bezemer haar VWO diploma binnen en kan ze weer acteren. Dat betekent dat Lana Langeveld binnenkort weer te zien is in het soapdorp. Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf maandag 2 september weer te zien bij RTL 4.
Vorige aflevering
Aflevering 6065
29x220
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Snowpiercer is een nieuwe Amerikaanse sciencefictionserie van de zender TBS. De serie gaat in première in 2020.
Vandaag, 16:00
Mayans MC (2018) is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. Op 3 september gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Black Lightning is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Het derde seizoen gaat van start op 21 oktober. De serie is buiten de Verenigde Staten te zien bij Netflix.
Vandaag, 14:00
The Flash (2014) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Op 8 oktober gaat het zesde seizoen van start. De serie is hier te zien bij Netflix.
Vandaag, 13:00
De animatieserie van FXX, Archer, krijgt een elfde seizoen dat in 2020 te zien zal zijn.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00