GLOW

7.1 / 10
34 min
Sport, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
8
Bekijk stemmen

Er komt toch geen vierde seizoen van GLOW

De eerste aflevering van het vierde seizoen van de sport dramedy GLOW is al opgenomen, maar Netflix heeft besloten de serie te cancelen.

Vorig jaar september werd er door Netflix een vierde seizoen van de serie GLOW aangekondigd. Nu heeft de streamingdienst bekend gemaakt dat er niet verder aan het vierde seizoen wordt gewerkt. Het vierde seizoen zou de laatste van de serie zijn, nu deze gecanceld is dient het vorig jaar uitgekomen derde seizoen als einde van de serie.

Afgelopen maart waren de opnames van het vierde seizoen begonnen. De eerste aflevering was al gefilmd en de cast en crew waren net begonnen aan de tweede aflevering, toen ook deze productie werd stilgelegd als gevolg van het coronavirus. Netflix heeft nu besloten om de opnames van het seizoen niet te herstarten. GLOW ging in 2017 in première en werd bedacht door Liz Flahive (Homeland) en Carly Mensch (Nurse Jackie).


Vorige aflevering
A Very GLOW Christmas
A Very GLOW Christmas
03x10
Leuk?
1
8
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_svandenberg86
07 okt 2020 10:19 -
Je betalende klanten een nieuw seizoen beloven en dan de stekker eruit trekken. Beetje jammer Netflix...
Reageer
avatar_DAVE2804
07 okt 2020 12:54
En dat al voor de tweede keer. Dit deden ze nog niet zo lang geleden ook al bij The Society.
Reageer
avatar_sirTruffleheart
07 okt 2020 16:33
Vergeet I am not okay with this niet.
Reageer
avatar_michaeljackson
10 okt 2020 10:56 -
seizoen 3 staat er niet eens op?
Reageer

Laatste nieuws

Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Vandaag, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56