GLOW

7.1 / 10
34 min
Sport, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
8
Bekijk stemmen

Er komt toch geen vierde seizoen van GLOW

De eerste aflevering van het vierde seizoen van de sport dramedy GLOW is al opgenomen, maar Netflix heeft besloten de serie te cancelen.

Vorig jaar september werd er door Netflix een vierde seizoen van de serie GLOW aangekondigd. Nu heeft de streamingdienst bekend gemaakt dat er niet verder aan het vierde seizoen wordt gewerkt. Het vierde seizoen zou de laatste van de serie zijn, nu deze gecanceld is dient het vorig jaar uitgekomen derde seizoen als einde van de serie.

Afgelopen maart waren de opnames van het vierde seizoen begonnen. De eerste aflevering was al gefilmd en de cast en crew waren net begonnen aan de tweede aflevering, toen ook deze productie werd stilgelegd als gevolg van het coronavirus. Netflix heeft nu besloten om de opnames van het seizoen niet te herstarten. GLOW ging in 2017 in première en werd bedacht door Liz Flahive (Homeland) en Carly Mensch (Nurse Jackie).


Vorige aflevering
A Very GLOW Christmas
A Very GLOW Christmas
03x10
Leuk?
1
8
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_svandenberg86
07 okt 2020 10:19 -
Je betalende klanten een nieuw seizoen beloven en dan de stekker eruit trekken. Beetje jammer Netflix...
Reageer
avatar_DAVE2804
07 okt 2020 12:54
En dat al voor de tweede keer. Dit deden ze nog niet zo lang geleden ook al bij The Society.
Reageer
avatar_sirTruffleheart
07 okt 2020 16:33
Vergeet I am not okay with this niet.
Reageer
avatar_michaeljackson
10 okt 2020 10:56 -
seizoen 3 staat er niet eens op?
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Ivalo (Arctic Circle). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
1
De nieuwe Amerikaanse superheldenserie Superman & Lois ging eind vorige maand in première en is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.
Vandaag, 10:00
The Walking Dead voegt een nieuw personage toe in het elfde seizoen en daarmee ook een acteur aan de cast. Michael James Shaw vervult de rol van het nieuwe personage.
Vandaag, 09:00
Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 10:00