Girls Incarcerated

7.3 / 10
45 min
Documentaire
Volg deze serie
7.3 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2018 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:45 min2018 - heden
Netwerk:Netflix
Girls Incarcerated is een Amerikaanse documentaireserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 2 maart 2018.

Girls Incarcerated is een acht-delige documentaire serie die gaat achter de schermen bij Madison Juvenile Correctional Facility in Indiana, waar de tienermeisjes worstelen om hun verontruste verleden te overwinnen en vind hoop voor de toekomst. Het tienerleven zit vol met drama - inclusief gevechten, vriendschappen en dating - maar achter de tralies is de inzet zo veel hoger.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Girls Incarcerated.

Nieuws (3)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
17 jun 2019
Ook voor de maand juni hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
30 mei 2019

Vergelijkbare series

The Staircase
2 stemmen
Cold Justice
2 stemmen
The Keepers
2 stemmen
60 Days In
2 stemmen