Gilmore Girls: A Year in the Life

8,0 / 10
90 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Christophe
7.5
24 okt 2018 12:07 -
Na drie afleveringen krijg ik een beetje het gevoel dat de schrijvers het hebben laten afweten. Ik hoop nog op een spetterende finale, maar vrees ervoor. De afleveringen uit de originele reeks waren charmanter. Toch voelde het fijn om de Gilmore Girls nog één keer terug te kunnen zien :-).
Reageer
avatar_heplam
3.1
12 jan 2017 00:20 -
Ben in slaap gevallen totaal geen spanning en overdreven gedoe helaas niks voor mij
Reageer
avatar_evasneek
6
08 jan 2017 09:35 - 22 sep 2021 04:49
Schijnbaar had ik iets te grote verwachtingen. Begrijpelijk dat na 9 jaar de belevenis toch wat anders kan zijn. Dat er zoveel personages terug zijn gekomen vind ik een grote plus. Een aantal zijn echt veranderd, anderen totaal niet. De humor is gebleven, maar dat was het eigenlijk wel. Ik stoorde me aan het uiterlijk van Lauren Graham (alsof ze uit de kerstfilm The Grinch is gestapt, sorry) en het acteerwerk was echt wat minder dan vroeger. Het knusse dorpjesgevoel was verdwenen, deels door nieuw camerawerk, het voelde veel meer "staged" dan echt. En laat ik maar niet beginnen over het einde. Ik gok dat ik teveel had gehoopt op iets en dat is niet gebeurd.
Grote plus zijn Emily Gilmore en Michel, beide niks veranderd kwa acteerwerk, geweldig. De rest voelde toch wat te geforceerd aan. Jammer!
Maar alsnog blij dat ik onwijs genoten heb van de oude seizoenen, wat een plezier was dat!
Reageer
avatar_anonymous
-
29 nov 2016 20:23 - 22 sep 2021 04:49
Net de laatste aflevering gezien. Heb niet alles in één keer gekeken omdat ik het zo lang mogelijk wou laten duren.. (nog in vier dagen:P)
Ik vond het erg goed. Het was net of ze niet weg waren geweest. Iedereen is te zien geweest, de één wat langer dan de ander maar het was top om iedereen weer te zien.
De cliffhanger was wel een beetje jammer vind ik persoonlijk. Of ze hadden van te voren aan moeten geven dat ze er mee verder gaan of ze hadden het bij de bruiloft moeten laten.
Er waren erg leuke momenten maar ook emotionele momenten (zakdoekjes waren nodig hier)
De twee min punten was uiteraard de cliffhanger.. Zo'n open einde hou ik dus echt niet van. Tweede min punt was dat Jess alleen overbleef. Had stiekem toch verwacht dat hij met Rory zou eindigen.
Ook al was ik ook groot fan van Logan!
Ben heel benieuwd of er nog een vervolg komt of dat ze een spin off gaan maken oid.. Ik hou mijn vingers gekruist en wacht in spanning af!
Reageer
avatar_JanWillemK
8.5
27 nov 2016 13:53 - 22 sep 2021 04:49
Ik heb ook alle 4 de afleveringen achter elkaar gekeken en er was geen één moment waar ik me verveelde.
Kom maar op met nog meer seizoenen. Ik kan hier geen genoeg van krijgen!
Reageer
avatar_Ashcat_
8
26 nov 2016 16:01 -
Het was even doorbijten, in 6 u alle 4 de afleveringen achter elkaar gezien.
Het was leuk, een feest van herkenning. Soms ontroerend, maar ook zeker in iedere aflevering wel een langdradig stuk. Ik zal niks verklappen maar ik denk dat, ondanks de cliffhanger, het goed is dat er geen vervolg komt!
Als ik nu terugkijk op deze afleveringen is dat toch wel een beetje met gemengde gevoelens. Het was leuk en dat is goed zo!
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Avatar Christophe
01x03
Christophe
24 okt 12:03
De vorige aflevering was top, maar deze sucked big time. Die musical stukken, hemeltergend irritant!!!
Gilmore Girls: A Year in the Life