Ghost Adventures: Quarantine

8.5 / 10
45 min
Reality
Volg deze serie
8.5 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkTravel Channel
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Reality
Ghost Adventures: Quarantine is een Amerikaans realityprogramma van de zender Travel Channel. De serie ging in première op 11 juni 2020.

Er wordt algemeen aangenomen dat bovennatuurlijke entiteiten zich voeden met angst, en hoe groter de angst, hoe gevaarlijker geesten worden. De speciale vierdelige miniserie Ghost Adventures: Quarantine van Travel Channel test de theorie uit de eerste hand, aangezien Zak Bagans, Aaron Goodwin, Jay Wasley en Billy Tolley zichzelf twee weken in quarantaine plaatsen in het Zak Bagans 'Haunted Museum in Las Vegas. In een angstaanjagende expositie die volledig is gefilmd door de jongens zonder een productieploeg, ontdekt het team - met behoud van de juiste sociale afstandspraktijken te midden van de coronavirus pandemie - hoe verhoogde niveaus van angst in deze ongekende tijd van invloed zijn op de donkere energieën die verbonden zijn met 's werelds meest spookachtige objecten. Omdat er geen recente bezoekers aan het museum zijn vanwege de sluiting, zijn Bagans en het team de eerste mensen in weken die deze krachtige paranormale krachten tegenkomen en ze frontaal onder ogen zien.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Ghost Adventures: Quarantine.