George Carlin's American Dream

-
120 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/2afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:120 min20222022 (Beëindigd)
Netwerk:HBO
George Carlin's American Dream is een Amerikaanse documentaire van de zender HBO. De serie ging in première op 20 mei 2022.

Deze tweedelige documentaire vertelt het leven en werk van de legendarische komiek, volgt de opkomst van George Carlin en opent een intiem venster in Carlins persoonlijke leven, inclusief zijn jeugd in New York City, zijn lange worsteling met drugs die zijn tol eiste van zijn tol. gezondheid, zijn omgang met de wet, zijn liefdevolle relatie met Brenda, zijn vrouw van 36 jaar, en zijn tweede huwelijk met Sally Wade. Intieme interviews met de dochter van Carlin en Brenda, Kelly Carlin, bieden een uniek inzicht in het verhaal van haar familie en de blijvende liefde en partnerschap van haar ouders
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie George Carlin's American Dream.

Vergelijkbare series

George Carlin's American Dream