Genius

7.5 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

De week van 30 maart tot en met 5 april stond weer bol van nieuws over de corona-uitbraak. Ook cast en crew van series hebben te maken met de gevolgen van de crisis. Lees hieronder het nieuws dat in deze week uitkwam.
Vandaag, 09:00
National Geographic heeft het derde seizoen van Genius over Aretha Franklin uitgesteld vanwege de Corona-crisis.
dinsdag, 14:00
Een beetje vroeger dan je van ons gewend bent, maar hier is de nieuwe podcast van maart. Met uiteraard weer de serie van de maand, nieuws en wvttk.
za 21 maart
4
Het corona-virus heeft niet alleen het dagelijkse leven, de beurzen en de bevolking hard getroffen, maar ook de televisie-industrie merkt de gevolgen van de uitbraak. En het einde is nog lang niet in zicht.
vr 13 maart
5
National Geographic komt binnenkort met het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.
zo 26 januari
Een nieuwe MijnSerie podcast, een nieuwe column van onze nieuwste columnist en heel veel nieuws in het weekoverzicht van 20 tot en met 26 januari.
ma 27 januari
61st Street is een Amerikaanse juridische dramaserie van AMC. De serie zal in 2021 van start gaan.
vr 24 januari
Prijsvraag antwoord, castingnieuws, nieuwe series, datums en meer; kortom heel veel nieuws dat uitkwam tussen 4 tot en met 10 november verzameld in het weekoverzicht.
11 nov 2019
National Geographic gaat binnenkort van start met de opnamen voor het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.
8 nov 2019
Daar zijn we weer! De 2e aflevering van het 2e seizoen van de MijnSerie Podcast brengt je onder andere de serie van de maand, het nieuwsoverzicht met nieuw over o.a. Disney +, de Friends Reünie, Genius en Stranger Things.
26 okt 2019
3
Datums, trailers, nieuwe series, pilots en een spin-off. Dit en meer nieuws lees je in het weekoverzicht van 7 tot en met 13 oktober.
14 okt 2019
National Geographic heeft de hoofdrolspeler gevonden voor het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.
10 okt 2019