Game of Thrones

8.9 / 10
56 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Game of Thrones vanaf 2 september bij RTL 4

De Amerikaanse serie Game of Thrones zal vanaf zondag 2 september te zien zijn de Nederlandse zender RTL 4. Het tiendelige eerste seizoen zal elke zondag vanaf 22:00 uur worden uitgezonden.

Game of Thrones is de belangrijkste nieuwe buitenlandse serie in het nieuwe RTL-seizoen. Toch krijgt de serie lang niet het mooiste tijdslot toegewezen van RTL 4. De zondag is al jaren met kop en schouders de minst bekeken avond van de zender.

De serie draait om het leven van een aantal adellijke families die strijden om de macht over het ‘mythische’ land Westeros. Het tweede seizoen, waarin de Nederlandse Carice van Houten in speelt, begon in april in Amerika. Het tweede seizoen is al wel uitgezonden op de Nederlandse betaalzender HBO.
Vorige aflevering
The Iron Throne
08x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

John Doe
Saskia (gast)
16 aug 2012 14:59 -
Grandioze boekenserie en ik ga de tv-serie zeker volgen. Het is jammer dat fantasy-series met uitzondering van de ban van de ring van J.R.R. Tolkien hier in Nederland nogal ondergewaardeerd zijn en meestal niet worden uitgezonden. Net zoals de boeken van wetten van magie van Terry Goodkind - in tv-serie legend of the seeker in de V.S.
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.
Gisteren, 14:30
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
Gisteren, 11:04
2
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
3
De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.
Gisteren, 09:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
vrijdag, 12:00
3
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
11