Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Game of Thrones vanaf 2 september bij RTL 4

De Amerikaanse serie Game of Thrones zal vanaf zondag 2 september te zien zijn de Nederlandse zender RTL 4. Het tiendelige eerste seizoen zal elke zondag vanaf 22:00 uur worden uitgezonden.

Game of Thrones is de belangrijkste nieuwe buitenlandse serie in het nieuwe RTL-seizoen. Toch krijgt de serie lang niet het mooiste tijdslot toegewezen van RTL 4. De zondag is al jaren met kop en schouders de minst bekeken avond van de zender.

De serie draait om het leven van een aantal adellijke families die strijden om de macht over het ‘mythische’ land Westeros. Het tweede seizoen, waarin de Nederlandse Carice van Houten in speelt, begon in april in Amerika. Het tweede seizoen is al wel uitgezonden op de Nederlandse betaalzender HBO.
Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
16 aug 2012 14:59 -
Grandioze boekenserie en ik ga de tv-serie zeker volgen. Het is jammer dat fantasy-series met uitzondering van de ban van de ring van J.R.R. Tolkien hier in Nederland nogal ondergewaardeerd zijn en meestal niet worden uitgezonden. Net zoals de boeken van wetten van magie van Terry Goodkind - in tv-serie legend of the seeker in de V.S.
Reageer
Game of Thrones