Game of Thrones

8.8 / 10
56 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Game of Thrones vanaf 2 september bij RTL 4

De Amerikaanse serie Game of Thrones zal vanaf zondag 2 september te zien zijn de Nederlandse zender RTL 4. Het tiendelige eerste seizoen zal elke zondag vanaf 22:00 uur worden uitgezonden.

Game of Thrones is de belangrijkste nieuwe buitenlandse serie in het nieuwe RTL-seizoen. Toch krijgt de serie lang niet het mooiste tijdslot toegewezen van RTL 4. De zondag is al jaren met kop en schouders de minst bekeken avond van de zender.

De serie draait om het leven van een aantal adellijke families die strijden om de macht over het ‘mythische’ land Westeros. Het tweede seizoen, waarin de Nederlandse Carice van Houten in speelt, begon in april in Amerika. Het tweede seizoen is al wel uitgezonden op de Nederlandse betaalzender HBO.
Vorige aflevering
The Iron Throne
08x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

John Doe
Saskia (gast)
16 aug 2012 14:59 -
Grandioze boekenserie en ik ga de tv-serie zeker volgen. Het is jammer dat fantasy-series met uitzondering van de ban van de ring van J.R.R. Tolkien hier in Nederland nogal ondergewaardeerd zijn en meestal niet worden uitgezonden. Net zoals de boeken van wetten van magie van Terry Goodkind - in tv-serie legend of the seeker in de V.S.
Reageer

Laatste nieuws

In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
Gisteren, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Gisteren, 11:00
De 26ste Screen Actors Guild Awards zijn op 19 januari uitgereikt. Wij hebben de winnaars voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 10:00
Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
Gisteren, 09:00
Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2019.
zondag, 12:00
1