Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Plastic waterflesje in Game of Thrones

Na een koffiebeker van Starbucks in een eerdere aflevering, hebben oplettende kijkers van Game of Thrones nu ook een plastic flesje water zien staan in het middeleeuwse decor van de fantasyserie.

Dat er opnieuw zo'n fout wordt gemaakt, is opmerkelijk. Zender HBO heeft een heel team in dienst dat ervoor moet zorgen dat het decor compleet in orde is. Het budget voor de productie van het achtste seizoen wordt geschat op 90 miljoen dollar, zo'n 15 miljoen dollar per aflevering.

Beelden van het plastic waterflesje leiden tot hilariteit op sociale media. Zo verbasterde CNN de ondertitel van Game of Thrones al tot A Song of Coffee and Water.


Zie hier het artikel Ophef om koffiebeker in Game of Thrones dat MijnSerie op 7 mei plaatste. En dan nog iets. Het gaat om de hand van Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau). Zijn rechterhand heeft hij al sinds aflevering drie van seizoen drie niet meer. Hij kreeg daarna een vervangende hand, een flink opvallende gouden prothese. Hiermee zijn de makers ook de fout in gegaan. De echte rechterhand van Coster-Waldau te zien is in het shot waarin hij Cersei Lannister (Lena Headey) knuffelt.


Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Game of Thrones