Game of Thrones

8.8 / 10
57 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Kijkcijferrecord voor Game of Thrones

Game of Thrones heeft met de voorlaatste aflevering afgelopen zondag een kijkcijferrecord gevestigd bij HBO.

Het kijkcijfer steeg met 6 procent en kwam uit op 12,5 miljoen. Dat is het hoogste aantal dat HBO ooit heeft gescoord. Aanstaande zondag is de finale-uitzending en mogelijk wordt het aantal kijkers dan nog hoger.

De uitzending van 28 april had al 12,2 miljoen kijkers gescoord. De afleveringen worden bovendien na de uitzending miljoenen keren online bekeken. Daarnaast is de serie Game of Thrones kampioen op het gebied van illegale downloads.

Het blijkt overigens dat de meest recente aflevering, The Bells, qua waardering door de kijkers de laagst scorende aflevering in de serie is. Op Rotten Tomatoes heeft de aflevering een score van 53 procent, waarmee deze Rotten is. Alleen de afleveringen Unbowed, Unbent, Unbroken uit het vijfde seizoen (54 procent) en The Last of the Starks uit het achtste seizoen (57 procent) hebben een soortgelijke score.

Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_TragicError
16 mei 2019 11:26 -
Lage waardering... Hebben de schrijvers slechte keuzes gemaakt in het script of heeft dit te maken met het rouwproces van de kijkers
Reageer
avatar_Hagazar
16 mei 2019 12:17 -
Het is allemaal veel te voorspelbaar geworden.
Reageer
avatar_BadWolf
17 mei 2019 22:50 -
Ze hebben het afgeraffeld. Ze mochten 10 afleveringen maken van HBO maar dat wilden de heren niet. Ze willen gewoon zo snel mogelijk met Star Wars beginnen.
Reageer

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Gisteren, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Gisteren, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Gisteren, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Gisteren, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Gisteren, 10:00