Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Game of Thrones Experience op station Utrecht Centraal

Game of Thrones Experience op station Utrecht Centraal

Vanaf 10 april kunnen Game of Thrones-fans op de Iron Throne zitten. Want de Game of Thrones Experience komt naar station Utrecht Centraal toe. Dit ter ere van het achtste en laatste seizoen van de succesvolle serie.
Afgelopen week kwamen in de VS alle acteurs bijeen om de première van het laatste seizoen te bekijken. Over ruim een week gaat voor het grote publiek het laatste seizoen van start.

Bezoekers kunnen in Utrecht onder meer fan-made kledingstukken bekijken en ervaren hoe de draken uit de serie daadwerkelijk klinken. De grootste publiekstrekker wordt natuurlijk de daadwerkelijke Iron Throne. De 180 kilo zware en twee meter hoge troon is speciaal uit de Verenigde Staten overgevlogen.

De Game of Thrones Experience is van 10 tot 21 april op Utrecht Centraal te bezoeken. Doordeweeks is het mogelijk tussen 08.00 en 20.00 uur langs te komen. Op zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur en ’s zondags van 12.00 tot 18.00 uur.

Het project is mogelijk gemaakt door Ziggo, die Game of Thrones in Nederland steeds een dag na de première bij HBO vertoont bij Ziggo Movies & Series XL. De eerste aflevering van het achtste seizoen is daar te zien op 15 april.

7297 gotseizoen8
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten