Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Teaser voor laatste seizoen Game of Thrones

Het laatste seizoen van hitserie Game of Thrones wordt door HBO uitgezonden vanaf april 2019. Er is nu een teaser verschenen.

De teaser heeft als titel ‘Dragonstone’ en duurt 54 seconden. IJs spoelt over het land als een golf, omringt een Wolfsbeeld en gaat dan verder naar een Dragonfiguur, terwijl de golf recht op een naderende muur van vuur afstevent. Het vuur overspoelt een groot leeuwbeeld en als de twee krachten - vuur en ijs - elkaar ontmoeten ontstaat er een soort muur. Dat verwijst waarschijnlijk naar de titel Dragonstone.

Het achtste seizoen van Game of Thrones heeft zes afleveringen. Een dag na de uitzending in Amerika is de eerste aflevering al exclusief in Nederland bij Ziggo te zien. Daarna komt iedere week een nieuwe aflevering beschikbaar. De serie is gebaseerd op de boeken uit de serie Het Lied van IJs en Vuur van de Amerikaanse schrijver George R.R. Martin. HBO heeft voor de finale van Game of Thrones 55 nachten gefilmd op drie verschillende locaties.

Vorige aflevering
The Iron Throne
08x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst