Game of Thrones

8.8 / 10
57 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bran Stark en Hodor niet te zien in vijfde seizoen Game of Thrones

In een interview met de Australische Uitzend Commissie vertelt acteur Kristian Nairn (Hodor) dat hij en Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) niet te zien zullen zijn in het vijfde seizoen van Game of Thrones.

"We hebben een seizoen vrij en een jaar vakantie, alleen omdat, denk ik, onze verhaallijn tot het einde van de boeken gaat," vertelt Nairn. In zijn tussenjaar is de acteur van plan wereldwijd te toeren als DJ en een reeks thema dansfeesten te organiseren genaamd 'Rave of Thrones'.

De onthulling van de acteur biedt een klein beetje inzicht in de problemen die de productie van 's werelds meest gedownloadde serie plaagt. Auteur George R.R. Martin heeft sinds 2011 geen nieuw boek gepubliceerd in de Een Lied van IJs en Vuur reeks, waarop de serie is gebaseerd. Hoewel de uitvoerend producenten van de serie, David Benioff en D.B. Weiss, wel het einde van het verhaal weten, zijn fans steeds oplettender over de afwijkingen van de serie met de boekenreeks. De afwezigheid van Bran en Hodor in het nieuwe seizoen geeft aan dat andere verhaallijnen naar de voorgrond worden getrokken. Dat Wright inmiddels een volwassen man wordt en zijn personage nog dezelfde leeftijd heeft, is duidelijk minder van belang.

Nairn en Wright zijn vanaf de eerste aflevering al in de serie te zien. Hun seizoenenlange reis leek net de bestemming bereikt te hebben toen het vierde seizoen ten einde liep. Voorlopig zullen fans het dus zonder Hodors wijze raad moeten doen.
Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_JanWillemK
04 sep 2014 12:29 -
Jammer. Ik vind de verhaallijn voor Bran tot nu toe het meest interessant.
De leukste verhaallijn is natuurlijk voor Tyrion.
Reageer
avatar_anonymous
04 sep 2014 19:39 -
Erg jammer, want het leek er juist op dat de verhaallijn van Bran nu echt kon beginnen en tot iets groots zou uitgroeien.
Reageer
avatar_Chantal1981
09 sep 2014 07:45 -
Ik vond de verhaallijn van Bran in het boek al niet zo leuk, dus ik vind het niet zo erg dat hij in het nieuwe seizoen niet te zien zal zijn ;-)
Reageer
09 sep 2014 13:41 -
jammer zeg dat was nou nog een van de weinige verhaallijnen waar ik naar uitkeek moet je zeker weer een jaar wachten totdat dat weer terugkomt
Reageer

Laatste nieuws

Disney+ heeft van verschillende series de premièredatum bekend gemaakt. Waaronder van Marvel's Loki, die niet de enige Marvel serie is die dit jaar verschijnt.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zal geen derde seizoen van The Twilight Zone (2019) verschijnen bij Paramount+, nu nog CBS All Access. "We hebben de verhalen verteld die we wilden vertellen."
Vandaag, 10:00
De Canadese medische dramaserie Transplant zal begin maart worden toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Life (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Televisieserie richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 14:00