Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Bran Stark en Hodor niet te zien in vijfde seizoen Game of Thrones

Bran Stark en Hodor niet te zien in vijfde seizoen Game of Thrones

In een interview met de Australische Uitzend Commissie vertelt acteur Kristian Nairn (Hodor) dat hij en Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) niet te zien zullen zijn in het vijfde seizoen van Game of Thrones.

"We hebben een seizoen vrij en een jaar vakantie, alleen omdat, denk ik, onze verhaallijn tot het einde van de boeken gaat," vertelt Nairn. In zijn tussenjaar is de acteur van plan wereldwijd te toeren als DJ en een reeks thema dansfeesten te organiseren genaamd 'Rave of Thrones'.

De onthulling van de acteur biedt een klein beetje inzicht in de problemen die de productie van 's werelds meest gedownloadde serie plaagt. Auteur George R.R. Martin heeft sinds 2011 geen nieuw boek gepubliceerd in de Een Lied van IJs en Vuur reeks, waarop de serie is gebaseerd. Hoewel de uitvoerend producenten van de serie, David Benioff en D.B. Weiss, wel het einde van het verhaal weten, zijn fans steeds oplettender over de afwijkingen van de serie met de boekenreeks. De afwezigheid van Bran en Hodor in het nieuwe seizoen geeft aan dat andere verhaallijnen naar de voorgrond worden getrokken. Dat Wright inmiddels een volwassen man wordt en zijn personage nog dezelfde leeftijd heeft, is duidelijk minder van belang.

Nairn en Wright zijn vanaf de eerste aflevering al in de serie te zien. Hun seizoenenlange reis leek net de bestemming bereikt te hebben toen het vierde seizoen ten einde liep. Voorlopig zullen fans het dus zonder Hodors wijze raad moeten doen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

JanWillemK
4 september 2014, 12:29
Jammer. Ik vind de verhaallijn voor Bran tot nu toe het meest interessant.
De leukste verhaallijn is natuurlijk voor Tyrion.
0
anonymous
4 september 2014, 19:39
Erg jammer, want het leek er juist op dat de verhaallijn van Bran nu echt kon beginnen en tot iets groots zou uitgroeien.
0
Chantal1981
9 september 2014, 07:45
Ik vond de verhaallijn van Bran in het boek al niet zo leuk, dus ik vind het niet zo erg dat hij in het nieuwe seizoen niet te zien zal zijn ;-)
0
anonymous
9 september 2014, 13:41
jammer zeg dat was nou nog een van de weinige verhaallijnen waar ik naar uitkeek moet je zeker weer een jaar wachten totdat dat weer terugkomt
0
Log in om een reactie achter te laten