Friends

8.5 / 10
22 min
Komedie, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reünie-aflevering Friends binnenkort te zien bij SBS6

De langverwachte Reünie-aflevering van Friends gaat bijna in première bij HBO Max. Over een aantal dagen zal deze aflevering exclusief worden uitgezonden door SBS6.

De speciale aflevering van Friends liep enige vertraging op, maar nu is de reünie er eindelijk. De aflevering gaat 27 mei in première bij HBO Max, een dag later wordt de special al uitgezonden door SBS 6. De aflevering is 28 mei om 20:30 exclusief te bekijken bij de zender.

De serie draait om een groep van zes vrienden die wonen en werken in Manhattan. De serie was van 1994 tot 2004 te bekijken bij NBC. Ondanks dat Friends al een tijdje was beëindigd kreeg de serie er de afgelopen jaren steeds meer fans bij. Alle hoofdrolspelers keren speciaal voor de reünie-aflevering na ongeveer zeventier jaar weer terug in hun rollen. Naast de originele cast zullen ook een speciale gasten, zoals David Beckham en Lady Gaga, te zien zijn.


Friends
Vorige aflevering
The Last One (2)
The Last One (2)
10x18
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_TnTNL
26 mei 2021 13:27 - 26 mei 2021 13:27
Ben heel benieuwd wat ze er van hebben gemaakt. De verwachtingen zijn niet zo hoog maar ik laat me graag verrassen.
Reageer
avatar_Faceman
26 mei 2021 14:54 -
Verwacht er niet veel van. Heb gelezen dat het geen gescripte aflevering wordt, dus waarschijnlijk gaan ze alle 6 hun favoriete momenten en favoriete gastacteur benoemen en dan heb je het uurtje zo gevuld.
Reageer
avatar_renzoroy
27 mei 2021 11:08
Bijgewerkt op: 27 mei 2021 11:09
Dat is altijd met een reünie. Laatst was er ook 1 van King of Queens. Is alleen maar gelul. Dan gaan ze verschillende scenes terug kijken en vertellen hoe dat en dat gedaan is en hoe ze het hebben ervaren en blablabla. Vast heel leuk als je 1 van hun bent, maar ontzettend boring als kijker. Had liever een seizoen 11, zoals ze toen met The X-Files, 24, Twin Peaks en binnenkort met Dexter hebben gedaan :)
Reageer

Laatste nieuws

Mandy Patinkin en Violett Beane zijn gecast voor de Career Opportunities In Murder & Mayhem pilot bij Hulu. Marc Webb is de regisseur.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Drop Dead Diva-fans opgelet. CBS ontwikkelt een reboot van de dramedy met een geslachtswissel in het spel.
Vandaag, 10:00
1
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 14:00
De leukste website van Nederland, MijnSerie.nl, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Gisteren, 12:00
Emily Deschanel is gecast voor Devil in Ohio-serie gebaseerd op suspensethriller van Daria Polatin.
Gisteren, 11:00