Friends

8.5 / 10
22 min
Komedie, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reünie-aflevering Friends eind deze maand in première bij HBO Max

Na wat corona-gerelateerde vertraging gaat de langverwachte Friends reünie eind deze maand dan eindelijk in première bij HBO Max.

Speciaal voor de Friends reünie-aflevering zijn Jennifer Aniston (The Morning Show), Courteney Cox (Cougar Town), Lisa Kudrow (Web Therapy), Matt LeBlanc (Man with a Plan), Matthew Perry (The Odd Couple (2015)) en David Schwimmer (Band of Brothers) eenmalig weer samen. Het zestal vervulde van 1994 tot 2004 de hoofdrollen in de populaire serie Friends. Naast de hoofdrolspelers zullen er ook een aantal speciale gasten te zien zijn in de special.

Friends bleef de afgelopen jaren populair onder de oude generatie, maar ook de nieuwe generatie kijkt de 236 afleveringen gemakkelijk weg. Na lang wachten verschijnt 27 mei de speciale aflevering bij HBO Max. De special werd vorig jaar februari al aangekondigd, maar de aflevering liep door de gevolgen van het coronavirus vertraging op.Friends draait om een groep van zes vrienden. De zes twintigers wonen en werken in Manhattan, New York. Het verhaal speelt zich af in verschillende appartementen, maar ze bezoekt regelmatig ook de koffietent om de hoek van hun appartementen, Central Perk.
Vorige aflevering
The Last One (2)
The Last One (2)
10x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Friends