Flikken Maastricht

8.4 / 10
48 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Opnames Flikken Maastricht Seizoen 7 stil gelegd

Minimaal twee weken zal de serie van de TROS vertraging oplopen. Angela Schijf die Eva van Dongen in Flikken Maastricht speelt is in het ziekenhuis opgenomen met een acute blindedarmontsteking. Eyeworks denkt over minstens twee weken weer te kunnen beginnen. Overigens is het een storm in een glas water voor de kijkers, de startdatum komt niet in gevaar verzekert de televisiemaatschappij.
Vorige aflevering
Dewulf
14x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_michaeljackson
16 sep 2012 01:30 -
ik was er al bang voor gvd!!!!!!!!!!!!!!!!
Reageer
John Doe
Tom (gast)
04 okt 2012 19:42 -
Misschien kunnen ze die tijd besteden om de zogenaamd educatieve scenes met Romeo alvast op te nemen of te herschrijven in iets interessanters.
Reageer
avatar_Chica43
02 nov 2012 09:57 -
Ik zit er iig wel op te wachten!!
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
1
Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.
Vandaag, 11:00
Resident Evil, die gebaseerd is op de gelijknamige video gamereeks, is uitgesteld. De opnames kunnen niet beginnen vanwege het coronavirus.
Vandaag, 10:00
De serie Tinseltown van onder andere William J Mann en Kevin Murphy gaat in productie bij Spectrum Originals. De serie is gebaseerd op de bestseller van Mann.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
Gisteren, 15:00