Flikken BXL

7.6 / 10
41 min
Reality
Volg deze serie
7.6 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2021 - 2021 
NetwerkVTM
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:41 min20212021 (Beëindigd)
Genres:Reality
Netwerk:VTM
Flikken BXL is een Belgisch realityprogramma van de zender VTM. De serie ging in première op 18 maart 2021.

"Flikken BXL" geeft het eerste inzicht in de grootste en meest controversiële politiemacht van ons land: de zone Brussel Hoofdstad-Elsene. Vijf jaar na de aanslagen van 22 maart in Brussel proberen de interventie- en onderzoeksteams van de politie het verschil te maken in de verschillende delen van de stad: van de dichtbevolkte Marollen en de Matonge tot het Schumanplein in de Europese wijk en de toeristische centrum. Naast politiewerk laat Flikken BXL aan de hand van vier portretten van Brusselaars ook zien hoe uitdagend het leven in de grote stad is.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Flikken BXL.

Nieuws (2)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
15 mrt 2021
Ook in de week van 8 tot en met 14 maart hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit 10-2021.
15 mrt 2021

Vergelijkbare series