Fitness Diaries

7.3 / 10
25 min
Sport
Volg deze serie
7.3 / 10
1seizoenen/20afleveringen/2020 - heden
NetwerkDiscovery (NL)
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2020 - heden
Genres:Sport
Fitness Diaries is een Nederlandse sportserie van de zender Discovery (NL). De serie ging in première op 23 oktober 2020.

De gloednieuwe Dplay-serie Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls die stuk voor stuk volledig gefocust zijn op sport. Fajah, Roos, Lindsey ,Famke en Evelien delen álles; hun gezonde en natuurlijk fitte levensstijl, inclusief alle ups en óók alle downs. Net zoals in een echt dagboek. Ze filmen alles zelf, zonder filter. De vijf laten zien dat het bestaan van een fitgirl hard werken is. Of het nou gaat om het runnen van een fitnessbedrijf of elke dag bezig zijn met bodybuilding, spiritualiteit of body positivity. Ze moeten er soms veel voor doen en laten, maar ze krijgen er ook heel veel voor terug. Vanuit een wereld die zowel glamoreus als eenzaam kan zijn, delen zij hun belevenissen. Een persoonlijk en bijzonder inkijkje in het echte leven van een fitgirl. Inclusief een lach en op z’n tijd een traan. Fitness Diaries is vanaf vrijdag 23 oktober exclusief te zien op Dplay.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Fitness Diaries.

Vergelijkbare series

Fitness Diaries