Final Life - Even If You're Gone Tomorrow

6,0 / 10
40 min
Detective
Volg deze serie
6,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkPrime Video
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min20172017 (Beëindigd)
Genres:Detective
Netwerk:Prime Video
Final Life - Even If You're Gone Tomorrow is een Zuid-Koreaanse detectiveserie te zien bij Amazon. De serie ging in première op 8 september 2017.

Kawakubo Ryo is een detective in een speciaal team. Toen hij een kind was, heeft hij een moeilijke tijd meegemaakt. Hij leefde in armoede en de nalatigheid van zijn moeder leidde tot de dood van zijn jongere broer of zus. Zijn moeder is vermist en hij heeft haar gezocht. Song Shi-On is een slimme kerel. Hij is afgestudeerd aan een medische topschool in de Verenigde Staten. Hij brengt graag tijd door met zijn vriendin, maar een experiment op zijn hersenen zorgt ervoor dat hij zijn geheugen verliest. Kawakubo Ryo en Song Shi-On hebben niets gemeen, maar werken samen in een speciaal team gevormd door een geheime organisatie van politieagenten. Ze proberen moeilijke gevallen op te lossen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Final Life - Even If You're Gone Tomorrow.

Vergelijkbare series

The Mentalist
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Sherlock
1 stem
Luther
1 stem
Teen Wolf
1 stem
Final Life - Even If You're Gone Tomorrow