FC De Helden

-
35 min
Sport, Special Interest
Volg deze serie
1seizoenen/6afleveringen/2019 - heden
NetwerkNPO 1
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:35 min2019 - heden
Netwerk:NPO 1
FC De Helden is een Nederlands sport special interestprogramma van de zender NPO 1. De serie ging in première op 28 november 2019.

Voor iedere jongen en meisje die van voetbal houdt is er een ultieme droom: spelen bij een profclub! In de tv-serie FC De Helden volgen we de opstart van de Bijzondere Eredivisie, de allereerste G-voetbalcompetitie ter wereld waarin profclubs een G-team afvaardigen. Dankzij dit initiatief van de NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) kan een voetbaldroom vanaf nu ook uitkomen voor jongens en meiden met een handicap. In deze zesdelige tv-serie volgt presentator Klaas van Kruistum de scouting van de teams, het trainen, de eerste wedstrijden en alles wat er tijdens de aanloop naar de Eredivisie voor de voetballertjes bij komt kijken. We zien in deze feelgood-serie niet alleen de liefde voor voetbal, maar ook de drempels die de kinderen en hun ouders hebben moeten nemen om hier te kunnen staan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie FC De Helden.

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
25 nov 2019
1
Keizersvrouwen, Dit zijn wij, Servant, Harley Quinn, His Dark Materials, See, The Morning Show: deze en nog veel meer series die in première gaan in november vind je hieronder.
31 okt 2019
1
Tom Clancy's Jack Ryan, 4 Blocks, Shameless (US), Rick and Morty, The Crown, Ray Donovan deze en nog meer series die in november van start zullen gaan
30 okt 2019
1

Vergelijkbare series