Fate/Apocrypha

7.3 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/25afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20172017 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Tokyo MX
Fate/Apocrypha is een Japanse animee van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 2 juli 2017.

Heilige Graaloorlog zou zijn gebeurd, de Yggdmillennia, een familie van magie, verklaart openlijk hun afscheiding van de Mage's Association en dat zij in bezit zijn van de Graal. De vereniging verzendt vijftig magie om het te herhalen, en alles behalve één wordt direct geslacht door een mysterieuze dienaar. De overblijfsel slaagt erin om het reservasysteem van de Groter Graal te activeren, waardoor er in totaal 14 Servanten kunnen worden opgeroepen.

In de stad Trifas zullen twee facties vechten voor de controle van het heilige relikwie, elk met een eigen team van zeven dienaren: de Black Faction waarvan de leden deel uitmaken van Yggdmillennia, de Graal beschermen en de Rode Faction waarvan de leden waren Verzonden door de Mage's Association, probeert de Grail terug te nemen. Voor een gebeurtenis van deze schaal, roept de Grail zelf zijn dienaar, de heilige Heerser, om het conflict te bezien.

Dit markeert het begin van de Grote Heilige Graaloorlog.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 25
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Fate/Apocrypha.
Fate/Apocrypha