Fargo

8.2 / 10
53 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Fargo eind september in première

FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.

Oorspronkelijk zou het vierde seizoen van Fargo afgelopen april al in première gaan, maar het seizoen werd uitgesteld. De productie van Fargo werd namelijk stilgelegd vanwege het coronavirus. Naar verwachting kan de productie van het vierde seizoen later deze maand weer van start gaan. FX heeft nu bekend gemaakt dat het vierde seizoen 27 september in première gaat. Er zullen er twee afleveringen, beide geregisseerd door Noah Hawley (Legion), uitgezonden worden bij FX.

Fargo is een true-crime misdaadserie en is een bewerking van de gelijknamige Oscar-winnende speelfilm uit 1996. In de serie staat een verhaal centraal met een nieuwe moordzaak en nieuwe personages. Bekijk hieronder de trailer van het vierde seizoen.

Vorige aflevering
Somebody to Love
Somebody to Love
03x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
14 aug 2020 15:32 -
Yes! Hier zat ik al wel een tijdje op te wachten.
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03